Fager Dam är död – leve Fagerdam

Nu gick det så här att min gamla blogg kommer att raderas och skrotas eftersom bloggportalen stängs. Jag bloggade på Ratata från vårvintern 2010 till våren 2019. Det blir 9 år av inlägg.

Fager Dam är död. Men Fagerdam lever. Ja, jag tänker börja stava mitt internetnamn på ett nytt sätt. Och jag kommer att koncentrera allt mitt bloggande till denna adress. Jag har haft den här wordpress-bloggen i många år och främst använt den som portfolio.

Jag kommer inte att spara eller rädda materialet från Ratata. Det känns mest bara skönt att allt försvinner.

Men vi tar en liten titt i det förflutna, hänger ni med på det? Resten av bloggen får försvinna när Ratata raderas, men mina minnesinlägg där jag summerar åren som bloggare ska jag kopiera över hit. Jag börjar med 10-årssummeringen från hösten 2018. Varsågoda:

Fager Dam fyller 10 år!

17.10.2018 kl. 08:11

stbl vår jag'

tro att
flow2011
höstbilder snigel lous vuitton spring 2013 pradadaa fyraUntitled mulb tre Sandra BeijerUntitled UntitledUntitled

 

Idag fyller den här bloggen 10 år! Det är många inlägg jag skrivit under åren. Många outfits, tankar om lifvet, inredningsplaner, resor och fester.

Jag är så oändligt tacksam och glad över att jag vågade mig på bloggandet. För det kändes modigt i början! Att våga berätta om sig själv för främlingar kändes stort.

Tack alla som deltagit i någon form – som kommenterat, hängt med på bloggträffar och själva bloggat! Den här platsen på internet har gett mig så mycket kraft och kreativitet, mod att göra saker själv och inte bara följa strömmen, och massor med nya idéer och inspiration.

Hösten 2008 och hela 2009 hittar ni inte mera på internet. Då skrev jag på Blogspot, och senare for den bloggen tekniskt så sönder att jag gjorde den hemlig.

Från 2010 har jag bloggat på Ratata, och det var de första åren på den portalen som jag bloggade som allra mest.

Sedan hände några saker – bland annat Instagram och radiojobb på Yle, som tog av den tid jag använt på bloggen. Men Fager Dam  är fortfarande en viktig plats för mig fastän jag nu uppdaterar mer sporadiskt.  

Hoppas ni vill hänga med de kommande tio åren!

För fem år sedan gjorde jag små översikter över mina första bloggår, här finns dom:

Fager dam fem år: 2013
Fager dam fem år: 2012
Fager dam fem år: 2011
Fager dam fem år: 2010
Fager dam fem år: 2009
Fager dam fem år: 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s