Oktober i min bulletjournal

Jag har just inrett en ny anteckningsbok till att vara min bulletjournal för hela hösten. Men på riktigt är jag ivrig på nästa år, för då har jag tänkt använda en Hobonichi Mega Weeks som bulletjournal… en japansk kalender alltså som har över tvåhundra tomma sidor längst bak så jag får det bästa av två världar!

Efter att ha haft en bulletjournal i två och ett halvt år trivs jag mer än någonsin med att använda en bujo. Med det menar jag – hela den viktiga funktionen i att ha to do-listor som är strukturerade och hjälper mig att prioritera och använda min tid på ett bra sätt.

Att dekorera och pyssla är också kul. Men att skriva siffrorna 1 till 31 varje månad och göra hela kalenderbiten – mjah, KAN ju göra det men om jag slipper så känns det skönt.

Jag har den senaste månaden varit jätteivrig med att göra videor för Youtube. Hela fyra nya videor väntar på dig där om du missat dem. Ta fram en kopp te, och njut.

2 thoughts on “Oktober i min bulletjournal

  1. Alltså just det där med att skriva varenda månad alla siffror och sånt känns så blä att det är troligen orsaken varför jag inte gör Bujo XD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s