Insert title here feat. körsbärsblom

IMG_6133 (2)

Jag har fortfarande inte beslutat om denna sida ska vara en blogg eller min portfolio. Just nu får det vara lite av båda, och jag kommer med ett försiktigt hej, och hälsningar från distansjobb. Jag jobbar just nu för Yle Västnyland, men har inte besökt redaktionen på en månad minst och det gör att jobbet känns lite overkligt.

Vad annat? Jag har varit mycket ute och njutit av våren. Tagit bilder på blommande körsbärsträd som alla andra.

IMG_6143

Jag har skaffat ett konto på Tiktok! Och det är så kul! Fagerdam heter jag där. Den utlösande faktorn var att jag skrev en grej om ungdomsgårdar, och hur de har kontakt med kidsen på distans. Men inte tog det länge förrän jag blev hooked. Tiktok is my cardio.

Jag pysslar mycket. Jag tycker det här med att hålla på med bulletjournal, kalenderpyntande och produktivitet har gett mig så mycket när det gäller att vara organiserad och få saker gjorda. Och ha kul förstås.

Annat? Jag har gått Friday Lab den här våren. Kom lite dåligt igång med kursen, pga lifvet, coronan, allt. Men har sedan kommit ikapp och kan rekommendera den om du vill få lite ny inspiration!

Det var ungefär det. Allting har överskuggats av pandemin den här våren. Jag har sist och slutligen inte påverkats så mycket av coronaepidemin, eller inte påverkats så mycket negativt, men jag saknar att få krama brorsbarn och gudbarn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s